Rimpels

rimpels verwijderen steenwijk met rimpel behandeling huidtherapeut

Rimpels ontstaan door een natuurlijk huidverouderingsproces. De aanmaak van collageen en elastine vertraagt, waardoor onze huid verslapt. De hydratatie vermindert en de huid droogt uit. Er ontstaan lijnen, groeven en rimpels. Door externe factoren zoals zon, stress en leefstijl versnelt dit proces en kunnen er ook ouderdomsvlekken ontstaan. Een rimpel behandeling is erop gericht uw huid gladder en stralender te maken. Onze huidtherapeut zal met geavanceerde technieken rimpels verwijderen en verminderen, terwijl uw teint en huidstructuur verbeteren. Met als resultaat:  een natuurlijke, jeugdige en stralende huid met behoud van uw eigen mimiek!

Rimpels verwijderen zonder botox of facelift

Rimpels verwijderen kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld door middel van cosmetische ingrepen, zoals injectables (botox) of een facelift. Maar het is ook mogelijk om op een meer natuurlijke manier van uw rimpels af te komen. Met onze natuurlijke rimpel behandeling d.m.v. medische peeling of laser gaan wij huidveroudering op een veilige manier tegen, zonder dat de mimiek van het gezicht wordt aangetast. Bovendien zal de gehele conditie van uw huid verbeteren. Een rimpel behandeling bij onze salon in Steenwijk kan de volgende resultaten opleveren:

  • Huidverstrakking;
  • Opvulling van rimpels en lijntjes;
  • Betere huidstructuur;
  • Verwijdering van ouderdomsvlekken;
  • Verwijdering van couperose;
  • Verwijdering van littekens en andere huidoneffenheden.

Rimpels verwijderen met een medische peeling

Veel huidproblemen of verouderingssymptomen worden veroorzaakt door stress, roken, weinig slaap en/of een druk leven. Deze oorzaken zorgen voor een tekening in uw gezicht. Door een medische peeling of fotofacial toe te passen wordt uw huid weer fris, gezond en stralend. De medische peeling maakt de huid egaler en laat storende roodheid of pigmentvlekken verdwijnen. Daarnaast zorgt een medische peeling ook voor vermindering van grove poriën en kleine rimpels.

Rimpels verwijderen met eMatrix

U kunt ook kiezen voor een behandeling met de eMatrix. De eMatrix maakt gebruik van radiofrequente energie (RF) waarbij de huid wordt gestimuleerd tot een herstelproces van binnenuit. Door deze huidvernieuwing kan een eMatrix behandeling zeer effectief zijn bij rimpels en huidverslapping. Daarnaast zorgt het ook voor vermindering van pigmentvlekken in het gezicht en heeft het een positief effect op uw huidtextuur. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten en voelt niet heel pijnlijk aan. Na een behandeling ziet de huid er al snel weer toonbaar uit. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en de doelstelling. Meestal worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Totdat de huid na de behandeling volledig hersteld is, moet de zon 1 tot 5 dagen voor en na de behandeling worden vermeden.

Al onze rimpel behandelingen worden uitgevoerd door een kwaliteitsgeregistreerde, HBO-geschoolde huidtherapeut. Zo bent u verzekerd van veiligheid en kwaliteit! Graag nodigen wij u uit om samen met de huidtherapeut en schoonheidsspecialist te bespreken wat wat voor u de beste behandeling is. Zo zorgen we binnen korte tijd voor een persoonlijk behandelplan om uw huid te verjongen en rimpels te verwijderen. Neem gerust contact met ons op voor een gratis eerste consult!