K-Beau huidverzorging

Huidverzorgingsstudio Marleen ontwikkelt eigen huidverzorgingslijn: K-Beau

Al 20 jaar runt Marleen met veel plezier haar eigen praktijk in huidverzorging en huidverbetering in Steenwijk.

K-Beau: onze eigen natuurlijke huidverzorgingslijn
Koop hier K-Beau natuurlijke huidverzorging

“Graag adviseer en gebruik ik goede producten!”

Maar welke ingrediënten doen nu écht iets voor de huid? Om hier een antwoord op te vinden, heeft Marleen zich jarenlang verdiept in wetenschappelijke literatuur over huidverzorging.

Die kennis heeft Marleen gebruikt om zelf producten te ontwikkelen. Vanuit haar onafhankelijkheid en haar wens om met producten te werken die ze nooit helemaal kon vinden, nam ze een dapper en resoluut besluit: zelf een cosmeticalijn creëren. Ze bedacht de merknaam K-Beau. Krachtig en mooi (Beau)!

De verschillende producten van K-Beau kunt u in haar schoonheidssalon ervaren en kopen. Online is K-Beau cosmetica te koop op K-Beau.com en via de webwinkel op deze site.

K-Beau voor optimaal resultaat

De innovatieve verzorgingsproducten van K-Beau zijn samengesteld uit hoogwaardige oliën en wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten, gecombineerd met de kracht van moderne superfoods. Doeltreffende natuurlijke ingrediënten halen het beste in uw huid naar boven. Met K-Beau anti-aging en hydraterende huidverzorging ziet uw huid er stralend, stevig en jong uit. K-Beau natuurlijke huidverzorgingsproducten

Eerlijke, huidvriendelijke cosmetica

Marleen is ervan overtuigd dat het voor de huid belangrijk is om gezonde keuzes te maken. Voor de K-Beau producten gebruikt zij dan ook alleen de beste en natuurlijke ingrediënten die een positief effect hebben op de huid. K-Beau staat voor eerlijke, 100% huidvriendelijke cosmetica:

  • zonder parabenen
  • siliconenvrij
  • bevat geen SLS (sodium lauryl sulfaat) of SLES (sodium laureth sulfaat)
  • bevat allergeenvrij parfum
  • dierproefvrij
  • ook geschikt voor de droge en gevoelige huid

Effectief tot de laatste druppel

De producten van K-Beau bevatten alleen natuurlijke werkstoffen die echt iets doen voor je huid. Om dat effect tot de laatste druppel te benutten, zijn K-Beau producten verpakt in hygiënische luchtdichte flacons. Daardoor wordt de inhoud niet blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zuurstof en bacteriën.

K-Beau Pro gezichtsbehandeling

Wilt u het verzorgende en luxe gevoel van K-Beau een keer ervaren? Dan kunt u kiezen voor een K-Beau Pro behandeling bij Huidverzorgingsstudio Marleen! Bij deze weldadige gezichtsbehandeling worden de huidverzorgingsproducten uit de K-Beau natuurlijke cosmeticalijn gebruikt. Deze producten hebben een hoog concentraat aan werkstoffen en werken daardoor langer door op de huid. Ze voelen bovendien heerlijk luxe aan en zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. K-Beau Pro gezichtsbehandelingen brengen huidverzorging naar een topniveau met zeer mooie resultaten!

Wilt u de K-Beau producten ervaren of kopen? Kom gerust langs bij onze salon aan Het Ravelijn in Steenwijk om kennis te maken of neem contact op om een K-Beau Pro gezichtsbehandeling te boeken! U kunt K-Beau ook online bestellen via K-beau.com of onze webwinkel.