DNA Huidanalyse

Wat is de perfecte verzorging voor mijn huid? Hoe voorkom ik vroegtijdige huidveroudering? Het antwoord ligt in uw genen!

DNA HuidadviesHet DNA van onze huid

Ons DNA vertelt alles over onze genetische kenmerken. De kleur van onze ogen, de kleur van ons haar, maar ook voor een groot deel onze huideigenschappen. Die liggen namelijk voor 60% besloten in onze genen. Met een genetisch profiel van uw huid kunt u de meest persoonlijke huidverzorging ooit toepassen. Dat klinkt misschien als science fiction, maar het ligt voor iedereen binnen handbereik!

DNA huidanalyse

Een DNA test onthult het genetische profiel van uw huid. Door simpelweg enkele cellen te laten onderzoeken, komen eigenschappen als de vochthuishouding, elasticiteit, pigmentatie, bescherming tegen vrije radicalen, aanleg voor rimpels en lichtgevoeligheid aan het licht. De DNA test wordt gecombineerd met een persoonlijke vragenlijst. Onze levensstijl beïnvloedt namelijk onze huid voor de overige 40%. Op deze manier maakt een DNA huidanalyse een unieke huidverzorging op maat mogelijk. Geheel afgestemd op DNA en persoonlijke levensstijl; voor nu én in de toekomst. Ook de erfelijke aanleg voor huidveranderingen komt namelijk aan het licht. Daardoor kunt u nu al zaken aanpakken die anders pas over 10-20 jaar zichtbaar worden!

Persoonlijk huidverzorgingsplan

Voor het opstellen van een persoonlijk huidverzorgingsplan nemen we een DNA monster af uit de binnenkant van uw wang (tot 30 minuten voor het onderzoek mag u niet eten, drinken of roken). Samen met de ingevulde vragenlijst over uw levensstijl wordt het monster verstuurd naar een gespecialiseerd laboratorium. Het onderzoeksresultaat komt enkele weken later terug in de vorm van uitgebreid rapport. Dit rapport beschrijft uw genetisch huidprofiel en geeft aanbevelingen op het gebied van levensstijl, huidverzorging en voeding. Wij nemen deze DNA huidanalyse uitgebreid met u door, waarna we een persoonlijk behandelplan voor uw huid kunnen opstellen. Vervolgens worden uw huidverzorgingsproducten door ons op maat gemaakt en gaat uw persoonlijke huidverzorging van start!

Resultaat

Huidverzorging op maat op basis van een DNA test biedt veel resultaat. Uw huid zal er strakker en gezonder uitzien dan ooit tevoren en probleemzones worden effectief aangepakt. Huidverzorging was nog nooit zo effectief!

Ontdek het genetisch profiel van uw huid en uw persoonlijke huidverzorging met een DNA huidanalyse! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken.