eMatrix

Huidverbetering met eMatrix behandeling

De eMatrix is een revolutionaire behandeling die zorgt voor huidverbetering door algehele huidvernieuwing. Door zijn unieke werking heeft de huid weinig hersteltijd nodig. Vaak bent u de volgende dag alweer toonbaar! Bij Huidverzorgingsstudio Marleen kunt u in Steenwijk de populaire eMatrix behandeling ondergaan. Onze speciaal opgeleide huidtherapeute weet de eMatrix als geen ander te hanteren. In een comfortabele behandeling van slechts 20 minuten worden rimpelsacne littekens, littekenspigmentvlekken/couperose, grove poriën en huidverslapping grondig aangepakt.

eMatrix voordelen

eMatrix behandeling in Steenwijk vanaf 150 euro
Een eMatrix behandeling is al mogelijk vanaf 150 euro!

Een behandeling met de eMatrix is uiterst effectief bij vele huidproblemen, werkt op iedere huidskleur en heeft een korte herstelperiode. Dit zijn alle eMatrix voordelen op een rij:

 • De eMatrix biedt een unieke combinatie van rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, huidverstrakking en liften.
 • Behandeling van het lichaam is ook mogelijk, bijvoorbeeld bij littekenweefsel.
 • In tegenstelling tot andere methoden (zoals de fractional laser en CO2 laser) is de herstelperiode extreem kort. De zon hoeft slechts 1 tot 5 dagen voor en na de behandeling te worden vermeden
 • De behandeling is mogelijk voor elke huidskleur, van blank tot negroïde.
 • De veiligheid en effectiviteit zijn bewezen door klinische studies en de behandeling is CE en FDA goedgekeurd.
 • Behandelingen met de eMatrix kunnen door de zorgverzekeraar worden vergoed. Bijvoorbeeld bij acne littekens. eMatrix behandelingen in onze salon in Steenwijk komen altijd in aanmerking voor een eventuele vergoeding, omdat ze worden uitgevoerd door een HBO-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeute die lid is van de NVH.

Werking en mogelijkheden van een eMatrix behandeling

De eMatrix maakt gebruik van radiofrequente energie (RF) dat de oppervlakte van de huid niet beschadigd, terwijl in de onderste huidlaag bewust en doelgericht schade wordt aangebracht. Bij een normale fractionele laser is de beschadiging van de bovenste huidlaag juist groter en de schade in de onderste huidlaag minder. Door de schade in de onderste huidlaag ontstaat een herstelproces van binnenuit: ‘sublative rejuvenation’. Door deze huidvernieuwing kan een eMatrix behandeling worden ingezet voor zowat alles wat de huid zichtbaar minder mooi maakt: rimpels, pigmentvlekken, couperose huidverslapping, (acne) littekens, bruine en rood/roze kleurverschillen en huidoneffenheden zoals grove poriën. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten en voelt niet pijnlijk aan. Na een behandeling ziet de huid er al snel weer toonbaar uit. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en de doelstelling. Meestal worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Totdat de huid na de behandeling volledig hersteld is, moet de zon 1 tot 5 dagen voor en na de behandeling worden vermeden.

Resultaten van een eMatrix behandeling

Behandeling pigmentvlekken

eMatrix behandeling steenwijk pigmentvlekken

Op de bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 1 eMatrix behandeling weergegeven. Er is een duidelijke afname te zien van de donkere pigmentvlek op de kaak.

Behandeling acne littekens

ematrix behandeling steenwijk acne littekens

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen bij een jonge vrouw getoond. De kleine acne littekens zijn zo goed als verdwenen en de huid heeft geen rode en roze kleurverschillen meer.

Behandeling vergrote poriën en zonbeschadiging

grote porien

Op de bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 1 eMatrix behandeling bij een vrouw van veertig jaar getoond. Er is een veel fijnere poriestructuur te zien en de bruine plekken van zonbeschadiging zijn aanzienlijk verminderd.

Behandeling plooien en fijne rimpels

Rimpels

Op de bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen getoond. De neus en mondplooi zijn veel minder zichtbaar en de diepere rimpels rondom de ogen zijn zo goed als verdwenen. Er is een duidelijke lift van de wenkbrauw zichtbaar.

Behandeling oogcontouren
eMatrix behandling Steenwijk bij oogcontouren Na

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen getoond. De expressielijnen rondom de oogcontouren zijn veel minder zichtbaar.

Behandeling rimpels / strakkere huid
eMatrix behandeling Steenwijk bij huidverslapping en rimpels eMatrix behandeling Steenwijk bij huidverslapping en rimpels - na

Op de bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen getoond. Er is duidelijk te zien dat de huid veel strakker en gelift is. Dit is een natuurlijke facelift. Tevens is er een zeer grote vermindering van de rimpels op de wangen zichtbaar.

Behandeling zeer diepe acnélittekens
eMatrix behandeling Steenwijk bij acne littekens voor eMatrix behandeling Steenwijk bij acne littekens na

Op de bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 3 eMatrix behandelingen getoond. Bij deze jongedame was er sprake van zeer diepe acne littekens. Daarom waren er 3 eMatrix behandelingen nodig om tot een prachtig tussenresultaat te komen. De huid is niet alleen gladder en zonder diepe putjes, maar ook de huidverkleuringen zijn verdwenen.

Prijslijst eMatrix behandelingen Steenwijk

Gelaat, vanaf: € 500,-
Hals, vanaf: € 500,-
Gelaat+ Hals, vanaf: € 800,-
Deelbehandelingen, vanaf € 150,-

De prijzen zijn per behandeling. Meestal worden 1 à 3 behandelingen aangeraden.

Speciale RTL4 actie: 25% korting op een eMatrix-kuur

Bij de aanschaf van een eMatrix-kuur voor bijvoorbeeld het hele gelaat betaalt u geen € 500,-, maar € 375,-  per behandeling. Bij de aanschaf van bijvoorbeeld een deelbehandeling van de eMatrix-kuur betaalt u geen € 300,- maar nog maar € 225,- per behandeling *


Een eMatrix behandeling is niet geschikt voor iedereen die:

 • Onlangs in het te behandelen gebied plastische chirurgie of andere ingrepen heeft laten doen en daarvan nog niet volledig hersteld is.
 • Onlangs dermabrasie of diepe chemische peelings heeft laten doen (minder dan 3 maanden). Microdermabrasie maakt hiervan geen onderdeel uit.
 • Onlangs Botox, collageen of andere injecties in het te behandelen gebied heeft laten doen (minder dan 10 dagen geleden).
 • Zwanger is of borstvoeding geeft.
 • Een recente kankergeschiedenis, hartklachten, ongecontroleerde diabetes of actieve psoriasis heeft.
 • Eczeem of zweren heeft in het te behandelen gebied.
 • Auto-immuun ziekten als Aids en HIV heeft.
 • Herpes Simplex heeft.
 • Een pacemaker of andere elektrische implantaten heeft, metalen implantaten heeft, vijzen heeft of een geïnjecteerde chemische substantie in het te behandelen gebied.
 • In het te behandelen gebied tatoeages of permanente make-up heeft.

Vergoeding zorgverzekering

Sommige eMatrix behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Zoals huidtherapie bij acne en acne littekens. Onze behandelingen worden uitgevoerd door kwaliteitsgeregistreerde, HBO-geschoolde huidtherapeuten die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten), dus u komt altijd in aanmerking voor een eventuele vergoeding. U heeft hier niet altijd een doorverwijzing van uw arts of dermatoloog voor nodig. Wilt u precies weten hoe uw eMatrix behandeling eruit komt te zien en wat de zorgverzekeraar hiervan vergoedt? Neem dan contact op voor een gratis consult met onze huidtherapeut in onze salon in Steenwijk!