Definitief ontharen

Definitief ontharen: nooit meer scheren, epileren of harsen en altijd hygiënisch schoon!

Met laserontharing bent u voorgoed van uw ongewenste haargroei af. Onze gespecialiseerde huidtherapeut maakt gebruik van verschillende laser methodes. Wat precies de beste methode voor u is, hangt af van uw haren en huidtype. Wij zorgen dat u de beste laserbehandeling ontvangt en voortaan kunt genieten van een gladde, zachte en haarvrije huid. Bij definitief ontharen van uw gelaat wordt deze behandeling in de meeste gevallen door de zorgverzekering vergoed.

Definitief ontharen door laserontharing

Laserontharing en ipl ontharen zijn de verschillende technieken voor definitief ontharen. Beide technieken gebruiken warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen zoals de 3P-cooling, voor een comfortabele behandeling. Na de kuur heeft u een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om overbeharing.

Behandeling laserontharing

Haar groeit in verschillende fases. Er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharingsbehandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes weer actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze.

Definitief verwijderen van blonde, grijze en rode haren

Heeft u ongewenste haargroei van lichte, blonde of grijze haren? Ook dan kunnen wij u behandelen. Met de nieuwe generatie ontharingstechnieken zoals onze krachtige Alexandrite laser kunnen we ook stugge, witte en grijze haren of lichtgepigmenteerde blonde en rode haren defintief verwijderen.

Definitieve ontharing bij mannen

Steeds meer mannen verwijderen hun lichaamshaar. Hierbij kunnen ingegroeide haren en ontstekingen ontstaan, vooral op plaatsen als de bilnaad, liezen of oksels. Juist de plekken die je graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt! Definitief ontharen door het weg laten laseren van lichaamshaar is dan een goede oplossing en voorkomt ingegroeide haren en ontstekingen.

Laserontharing in het gelaat door zorgverzekeraar vergoed

Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde huidtherapeuten, zodat u altijd voor een eventuele vergoeding in aanmerking komt.

Kosten definitief ontharen

Een laserontharing is al mogelijk vanaf 45 euro per behandeling! De kosten van definitief ontharen zijn afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en de behandelmethode. Neem gerust contact op voor een gratis consult met de huidtherapeut. Zij kan de beste behandeling voor u kiezen en een kostenraming maken.

Prijzen per behandeling, vanaf:

GEZICHT

   

LICHAAM

 

Bovenlip

€ 45,00

 

Bikinilijn

€ 85,00

Wenkbrauwen

€ 45,00

 

Stringlijn

€ 120,00

Kin

€ 60,00

 

Pubus (gehele schaamstreek)

€ 150,00

Kin & bovenlip

€ 90,00

 

Billen

 € 180,00

Wangen

€ 70,00

 

Schaamstreek man

€ 100,00

Kaaklijn

€ 80,00

 

Schaamstreek man volledig

€ 150,00

Hals

€ 80,00

 

Oksels

€ 85,00

Gezicht geheel

€ 150,00

 

V-lijn borstbeen

€ 110,00

     

Streepje buik

€ 60,00

LEDEMATEN

   

Buik

€ 150,00

Onderarmen

€ 125,00

 

Borst

€ 200,00

Bovenarmen

€ 150,00

     

Armen volledig

€ 250,00

 

Schouders

€ 200,00

Onderbenen

€ 200,00

 

Rug, schouders,  nek, deel bovenarmen

€ 375,00

Bovenbenen

€ 250,00

     

Knieën

€    60,00

     

Benen volledig

€ 450,00

 

 Elos ontharen is er v.a

 €45,00

 

nvh-logo ontharen

Permanent ontharen

Kosten en vergoeding definitief ontharen

Op onze prijslijst staan de meest voorkomende ontharingsbehandelingen. De prijzen zijn per behandeling; doorgaans zijn er 6 - 8 behandelingen nodig. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en de behandelmethode. Soms worden de kosten voor definitief ontharen (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Onze behandelingen worden uitgevoerd door kwaliteitsgeregistreerde, HBO-geschoolde huidtherapeuten die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten), dus u komt altijd voor een eventuele vergoeding in aanmerking. Hier is vaak geen doorverwijzing voor nodig.

Wilt u weten hoe uw behandeling eruit komt te zien, hoeveel die precies kost en wat de zorgverzekeraar hiervan vergoedt? Neem dan contact op voor een gratis consult met de huidtherapeut in onze salon in Steenwijk!