Huidscan

Een huidscan brengt de conditie van uw huid heel duidelijk in beeld. Zo kunnen wij u optimaal adviseren over de juiste huidverzorging en zelfs schade opsporen die nu nog niet zichtbaar is.

Huidanalyse door huidscan

Een huidscan maken wij met een speciaal apparaat. Dankzij het speciale licht van een huidscan worden de onderliggende huidlagen zichtbaar gemaakt. Aan de hand van deze foto’s kunnen we een heel objectieve en uitgebreide huidanalyse maken. Ook zaken die nu nog niet aan de oppervlakte liggen, zoals pigmentvlekken, gesprongen adertjes en rimpels, brengt een huidscan al aan het licht. Door hierop te anticiperen met een effectief behandelplan zal deze schade niet of veel minder tot uiting komen.

Doelgerichte huidverzorging

De huidscan laat precies zien wat uw huid nodig heeft. Op basis daarvan kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen. Met door ons op maat gemaakte producten worden probleemzones doelgericht aangepakt en uw huid optimaal verzorgd. U zult merken dat uw huid er gezonder uitziet, gladder aanvoelt en meer straalt!

Wilt u ook graag een huidscan laten uitvoeren en ontdekken wat uw huid écht nodig heeft? Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie!