Pigmentvlekken / Couperose

Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Ook kunnen er losse rode vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn: de zogenoemde spinnetjes. Pigmentvlekken ontstaan door zonschade, ouderdom of tijdens de zwangerschap als zwangerschapsmasker (melasma). Ze zijn vaak zichtbaar in het gezicht, in de decolleté of op de rug van de hand. Bij onze Huid- en laserkliniek in Steenwijk kunt u bij huidtherapeuten terecht die op professionele wijze pigmentvlekken verwijderen en couperose verwijderen. Wij maken gebruik van de nieuwste medische technieken en geavanceerde lasers. Vaak wordt een dergelijke behandeling door de zorgverzekeraar vergoed.

Behandeling voor pigmentvlekken verwijderen

pigmentvlekken verwijderen steenwijkVoor het verwijderen van pigmentvlekken zijn verschillende behandelingen mogelijk. Zo gebruiken we die nieuwste medische lasers zoals de M22 Lumenis om pigment te verwijderen. Wilt u ook een strakkere en jongere huid, dan is de eMatrix een optie. Door een eMatrix behandeling vermindert het pigment niet alleen, maar wordt ook de huid verjongd en vernieuwd. Rimpels en lijntjes vervagen en maken plaats voor een strakkere, jongere huid – zonder pigmentvlekken. Ten slotte kan bij pigmentvlekken verwijderen ook een medische peeling plaatsvinden. De peeling zorgt voor een mooie afschilfering van de dode huidcellen. Pigment en rode vlekjes vervagen en de huid wordt egaler en gladder.

Behandeling voor couperose verwijderen

Voorheen was de behandeling voor couperose verwijderen een pijnlijke en tijdrovende bezigheid: elk adertje werd apart behandeld met een warme naald. Gelukkig zijn de nieuwste behandelingen een stuk huidvriendelijker. Voor het verwijderen van couperose, waarbij de huid tegelijkertijd strakker en jonger eruitziet, zorgt de eMatrix. Rimpels en lijntjes vervagen om plaats te maken voor een strakkere, jongere huid. Bij pigmentvlekken verwijderen kan ook een medische peeling plaatsvinden. De peeling zorgt voor een mooie afschilfering van de dode huidcellen. Pigment en rode vlekjes vervagen en de huid wordt egaler en gladder.

Huidbultjes/fibromen verwijderen met coagulatietherapie

Ook huidbultjes en fibromen (ouderdomswratjes) kunnen wij snel en gemakkelijk voor u verwijderen. Fibromen kunnen allerlei vormen hebben en zijn soms donker gekleurd (meestal bij een donkere huid). Huidbultjes en fibromen zijn goedaardig maar wel cosmetisch storend. Voor deze behandeling gebruiken we coagulatietherapie ‘the Zapper’. Vaak zijn de plekjes al na één behandeling verdwenen!

Kosten pigmentvlekken/couperose verwijderen

De kosten voor het verwijderen van pigmentvlekken of couperose is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de grootte van het te behandelen gebied belangrijk, net als de gebruikte behandelmethode. De kosten voor het verwijderen van pigmentvlekken of couperose kunnen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Vaak is hier geen verwijzing voor nodig. Tijdens het eerste gratis consult zal onze gekwalificeerde huidtherapeut uw huid analyseren en een behandelplan opstellen. Tegelijk wordt u geïnformeerd over de vergoeding vanuit de zorgverzekering.

AANBIEDING: €25,- KORTING OP EEN PIGMENT / COUPEROSE BEHANDELING

Fotofacial actie voor het gehele gelaat
De fotofacial actie is een behandeling om pigmentvlekken en couperose te verwijderen. Dit wordt gedaan met de meest geavanceerde medische lasers. Voor een behandeling voor het hele gezicht betaalt u nu geen €150,-. maar  €125,- per behandeling! Maak nu een afspraak voor een gratis consult.

Prijzen behandeling pigmentvlekken/couperose verwijderen

Medische laser  Prijzen vanaf Medische peeling hele gelaat  Prijzen vanaf
Gehele gelaat  € 150,00
Losse flits  € 45,00  AHA peeling 50 %  € 45,00
Neus  € 50,00  AHA peeling 70%  € 45,00
Wangen  € 75,00  TCA peeling  € 100,00
Neus en Wangen € 85,00  Jessner peeling  € 100,00
Kin € 45,00
Voorhoofd € 70,00
 eMatrix  Prijzen vanaf
Hals € 100,00
Decolleté € 150,00  Gelaat  € 500,00
gelaat € 150,00  Decolleté  € 500,00
Gelaat en Hals € 200,00  Gelaat & hals  € 800,00
Decolleté, Hals en Gelaat € 250,00  Deelbehandeling vanaf  € 125,00

Op bovenstaande prijslijst vindt u de meest voorkomende pigment- en couperose behandelingen met daarbij de vanaf prijs per behandeling. Doorgaans zijn 1 – 4 behandelingen nodig. Heeft u vragen over een andere behandelmethode die niet staat vermeld, neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak met de huidtherapeut. Tijdens dit gratis consult kan ze uw wensen vertalen naar een behandeling en de bijbehorende kostenraming maken. Tegelijk wordt u geïnformeerd over mogelijke vergoeding vanuit de zorgverzekering.