Huidtherapie

Huidtherapie in Steenwijk

Voor professionele huidtherapie in Steenwijk kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met gediplomeerd huidtherapeute Ivana en bieden verschillende medische behandelingen aan die gericht zijn op huidverbetering en huidverjonging. Denk hierbij aan de behandeling van aandoeningen als acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken / couperose en rimpels. Ook definitief ontharen valt onder huidtherapie. Bij de behandelingen komt hoogwaardige medische apparatuur met o.a. laser en licht te pas. Wat uw probleem ook is, bij onze huidtherapie in Steenwijk is alles erop gericht u er zo snel mogelijk vanaf te helpen!

Huidverbetering en huidverjonging met huidtherapie

Huidtherapie Steenwijk
Heeft u last van acne, pigmentvlekken, overbeharing of couperose? Huidproblemen kunnen cosmetisch storend zijn en u zelf beperken in uw doen en laten. Gelukkig kunt u hier iets tegen doen! Bij Huid- en laserkliniek Marleen helpen wij u graag van uw huidprobleem af. Voor de behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging maken we gebruik van moderne lasers en geavanceerde medische apparatuur, zoals de Fractional laser en Pica+4 laser. Ook met medische peelings kunnen huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken en couperose worden verwijderd of verminderd. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een kwaliteitsgeregistreerde, HBO-geschoolde huidtherapeut. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Graag nemen we de tijd om samen met u, schoonheidsspecialiste Marleen en huidtherapeut Ivana te kijken wat de beste behandelopties voor u zijn!

Laserontharing

Laserontharing aanbieding Steenwijk

Nooit meer scheren, epileren of harsen, geen last van ingegroeide haartjes en altijd hygiënisch schoon: dat is het definitieve resultaat van laserontharing. Onze gespecialiseerde huidtherapeut maakt gebruik van verschillende laser methodes met de nieuwste medische lasers. Daardoor is laserbehandeling mogelijk voor vrijwel alle lichaamsdelen en elk haar- en huidtype. Per behandeling zullen de haartjes 10-15% afnemen. Meestal zijn 6 tot 10 behandelingen voldoende om haartjes voorgoed te laten verdwijnen. Door krachtige koelsystemen voelt de behandeling comfortabel aan. Na elke behandeling wordt uw huid ingesmeerd met een verzorgende crème. Wij zorgen ervoor dat u de beste laserbehandeling ontvangt en voortaan kunt genieten van een gladde, zachte en haarvrije huid!

Profiteer nu van onze laserontharing aanbieding: 5 + 1 gratis!

Vergoeding huidtherapie vanuit de zorgverzekering

Huidtherapie in Steenwijk door huidtherapeut die is ingeschreven bij kwaliteitsregister paramediciHuidtherapie in Ssteenwijk door huidtherapeut die lid is van NVHEnkele behandelingen voor huidtherapie worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Onze behandelingen worden uitgevoerd door kwaliteitsgeregistreerde, HBO-geschoolde huidtherapeuten die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten). Zo komt u altijd voor een eventuele vergoeding in aanmerking. Hier is vaak geen doorverwijzing voor nodig. Wilt u precies weten hoe uw behandeling eruit komt te zien en wat de zorgverzekeraar hiervan vergoedt? Neem dan contact op voor een gratis consult met de huidtherapeut in onze salon in Steenwijk!