Schoonheidsspecialiste

Uw schoonheidspecialiste met persoonlijke aandacht

Een kijkje in de salon van schoonheidsspecialiste Marleen in Steenwijk

Bij Huidverzorgingsstudio Marleen in Steenwijk kunt u terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Zoals een verzorgende gezichtsbehandeling, ontspannende massage, epileren/harsen of het laten verven van uw wimpers/wenkbrauwen. Schoonheidsspecialiste Marleen werkt met veel persoonlijke aandacht, zodat elke behandeling helemaal is afgestemd op uw huidtype en wensen. Behalve voor schoonheidsbehandelingen kunt in onze schoonheidssalon ook terecht voor huidtherapie, waarbij medische apparatuur wordt gebruikt om o.a. acne, rimpels, littekens, ongewenste haargroei en tatoeages te verwijderen.

“Uw huid is in goede handen. Wij geven eerlijk advies en streven naar het best haalbare resultaat”

Schoonheidsspecialiste en huidexpert

Schoonheidsspecialist Marleen is gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid. Dankzij haar grote expertise kan zij u als geen ander adviseren over anti-aging, huidverzorging en huidverbetering. Bij een schoonheidsbehandeling wordt uw huid dan ook eerst grondig geanalyseerd, zodat u kunt rekenen op de best mogelijke behandeling en producten.

Serums op maat

Uniek bij schoonheidsspecialiste Marleen is de gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Hierbij stelt Marleen op basis van een grondige huidanalyse een uniek serum en/of masker samen. Een serum op maat is gemaakt van verse ingrediënten – zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong – en bevat een hoog concentraat aan werkstoffen. Specifiek afgestemd op uw huid, zodat het serum een uiterst krachtige en langdurige werking heeft. Bovendien dringt het serum diep door tot in de huid. Hiermee kunnen zelfs huidproblemen zoals rimpels, couperose, pigmentvlekken of acne effectief worden aangepakt!

Huidverbetering en anti-aging

Op het gebied van huidverbetering en anti-aging biedt schoonheidsspecialist Marleen baanbrekende behandelingen met prachtige resultaten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige medische apparatuur en de nieuwste technieken. In samenwerking met professionele huidtherapeuten is het mogelijk om rimpels, acné, acne littekens, littekens en pigmentvlekken / couperose te behandelen en tatoeages of ongewenste haargroei te verwijderen. Een aantal van deze behandelingen wordt vergoed door de zorgverzekeraar!

Ingang

Bij schoonheidsspecialiste Marleen kunt rekenen op kwaliteit, kennis, kunde, hygiëne, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging ANBOS. Kom gerust langs bij onze salon aan Het Ravelijn in Steenwijk om kennis te maken of neem contact op voor een afspraak!

Uw schoonheidsspecialiste in Steenwijk vind u bij Huidverzorgingsstudio Marleen