Schoonheidsspecialist en huidtherapeut

Uw huidexpert met persoonlijke aandacht

Schonnheidsspecialiste SteenwijkBij Huid- en laserkliniek Marleen in Steenwijk kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Schoonheidsspecialiste Marleen en huidtherapeut Ivana werken met veel persoonlijke aandacht, zodat elke behandeling helemaal is afgestemd op uw huidtype en wensen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige medische apparatuur en de nieuwste technieken.

Het is mogelijk om rimpels, acné, acne littekens, littekens en pigmentvlekken / couperose te behandelen en ongewenste haargroei definitief met laser te verwijderen.

Een aantal van deze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar!

 

Serums op maat

Uniek zijn de gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen. Hierbij stelt Marleen op basis van een grondige huidanalyse een uniek serum en/of masker samen. Een serum op maat is gemaakt van verse ingrediënten – zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong – en bevat een hoog concentraat aan werkstoffen. Specifiek afgestemd op uw huid, zodat het serum een uiterst krachtige en langdurige werking heeft. Bovendien dringt het serum diep door tot in de huid. Hiermee kunnen zelfs huidproblemen zoals rimpels, couperose, pigmentvlekken of acne effectief worden aangepakt!

Bij Marleen en Ivana kunt u rekenen op kwaliteit, kennis, kunde, hygiëne, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging ANBOS en NVH. Kom gerust langs bij onze salon aan Het Ravelijn 4 in Steenwijk om kennis te maken of neem contact op voor een afspraak!

Uw schoonheidsspecialiste in Steenwijk vind u bij Huidverzorgingsstudio Marleen

Huid- en laserkliniek Marleen