Huidtherapeut

Longevity lanceerde het nieuwe systeem van Ultratone dat u helpt om aan alle face & bodyshaping wensen van uw cliënten te voldoen.
The New B.E.S.T. biedt de meest complete verzameling bodycontouring & anti-aging behandelingen in de wereld die het lichaam niet verwonden maar respecteren.
Zoals LUMItherapieTM waarbij Ultratone Biostimulatie met Heliotherapie in continu wisselende patronen handenvrij op het lichaam worden afgegeven.
De lichaamseigen signalen dringen door tot in het vetweefsel, spieren, de huid en lymfecirculatie om alle oorzaken van een esthetisch probleem gelijktijdig aan te pakken.
De DREAMSHAPERTM kan worden ingezet voor tal van behandelopties en maakt het mogelijk om in één comfortabele walk-in walk-out sessie lichaam en gelaat tegelijk te behandelen.
De programma’s worden afgestemd op geslacht, lichaamstype, huidtype en gewenste resultaten. Uit meer dan 250.000 programmafases wordt de juiste opeenvolging van signalen geselecteerd voor ongeëvenaarde resultaten voor elke cliënt.