Gezichtsbehandelingen

Ervaar het heerlijke gevoel van een gezichtsbehandeling, met een stralende huid en ontspannen gevoel als resultaat! Onze behandelingen zijn stuk voor stuk afgestemd op uw huidtype en wensen. Door eerst uw huid te analyseren, kunnen wij u optimaal adviseren over de beste gezichtsbehandeling en producten. Nieuw en uniek is onze gepersonaliseerde behandeling waarbij we uit verse ingrediënten een uiterst krachtig serum en/of masker op maat voor u bereiden!

Verse serums en maskers op maat

serum op maat gezichtsbehandeling huidverzorgingsstudio marleenIedere huid is uniek. Maar de meeste cosmetica is juist gemaakt om veel huidtypes tegemoet te komen. Om uw huid een 100% gepersonaliseerde verzorging te kunnen geven, ontwikkelen wij in onze salon een serum en masker op maat. Hierbij voeren wij eerst een uitgebreide huidanalyse uit, waarna we de meest optimale combinatie van verse ingrediënten voor u kunnen samenstellen. Omdat deze gepersonaliseerde huidverzorging alleen de werkzame bestanddelen bevat die uw huid écht nodig heeft, is de werking daarvan uiterst krachtig. Bovendien dringt dit serum diep door in de huid, zodat ook huidproblemen, zoals rimpels, couperose, pigmentvlekken of acne effectief worden aangepakt. De ingrediënten zijn vers, zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong en wij voegen daar zo min mogelijk hulpstoffen aan toe. Zo krijgt uw huid alleen wat het echt nodig heeft, met een zichtbaar resultaat!

K-Beau Pro gezichtsbehandeling

gezichtsbehandeling met K-Beau natuurlijke huidverzorging

Bij de K-Beau Pro behandelingen gebruiken wij de huidverzorgingsproducten uit onze eigen K-Beau natuurlijke cosmeticalijn. Deze producten hebben een hoog concentraat aan werkstoffen en werken daardoor langer door op de huid. Ze voelen bovendien heerlijk luxe aan en zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. K-Beau Pro gezichtsbehandelingen brengen huidverzorging naar een topniveau met zeer mooie resultaten!

€ 30,- (30 min)
€ 45,- (40 min)
€ 60,- (60 min)
€ 75,- (75 min)

Reinigende gezichtsbehandeling

Huid reinigen, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dagelijkse verzorging.

€ 30,00 (30 min)
€ 45,00 (45 min)

Ontspannende gezichtsbehandeling

Huid reinigen, epileren, peeling, gezichtsmassage, masker en dagelijkse verzorging.

€ 30,00 (30 min)
€ 45,00 (45 min)

Gecombineerde gezichtsbehandeling

Huid reinigen, epileren, peeling, gezichtsmassage, onzuiverheden verwijderen, masker en dagelijkse verzorging.

€ 52.50 (60 min)

Totaalbehandeling

Huid reinigen, epileren, peeling, gezichtsmassage met ampul, onzuiverheden verwijderen, masker, handmassage en make-up

€ 60,00 (75 min)

Superbehandeling

Ontspannende rug-, schouder en nekmassage, huid reinigen, epileren, peeling, gezichtsmassage, onzuiverheden verwijderen, masker, make-up, handmasker en handmassage.

€ 75,00 (90 min)

Anti-stress behandeling

Ontspannende rug-, schouder- en nekmassage, gezichtsmassage, hand-en voetmassage, gezichts–en handmasker.

€ 52,50 (60 min)
€ 60,- (75 min)

Gezichtsbehandeling in Steenwijk

Wilt u ook uw huid eens goed verzorgen en uzelf verwennen met een persoonlijke gezichtsbehandeling? Bij schoonheidsspecialiste Marleen en Shea, kunt u rekenen op kwaliteit, kennis, kunde, hygiëne, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging ANBOS (schoonheidsspecialist)en de NVH (huidtherapie). Kom gerust langs bij onze salon aan Het Ravelijn in Steenwijk om kennis te maken of neem contact op voor een afspraak!