Cosmetique Totale

Voor de huidtherapie behandelingen en laserontharing bij Huid- en laserkliniek Marleen werken wij nauw samen met Cosmetique TotaleOnze huidtherapeut Ivana maakt gebruik van hoogwaardige medische apparatuur met o.a. laser en licht. Met deze apparatuur en geavanceerde technieken zoals medische peelings kunnen we problemen en aandoeningen verminderen, oplossen of voorkomen. In onze salon in Steenwijk bieden we huidtherapie bij:

Cosmetique Totale

Bij huidverzorginsstudio Marleen Steenwijk zijn de huidtherapeuten lid van de nvh en is vergoeding vanuit zorgverzekering bij huidtherapie gewaarborgdBij Huidverzorgingsstudio Marleen Steenwijk voeren kwaliteitgeregistreerde paramedici huidtherapie uitCosmetique Totale is marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale behandelen op meer dan 200 locaties in heel Nederland, ook bij Huidverzorgingsstudio Marleen in Steenwijk. Cosmetique Totale biedt laserontharing, medische (laser)behandelingen voor het verwijderen van acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose en op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Al deze behandelingen worden uitgevoerd door HBO geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten (KP). Ook zijn zij allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Daarmee komt huidtherapie door Cosmetique Totale altijd in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Huidtherapie in Steenwijk

Onze huidtherapeut werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Voor de huidtherapie in Steenwijk wordt bijvoorbeeld gebruikt gemaakt van de revolutionaire eMatrix voor huidverbetering en -verjonging en medische peelings die de huid diep reinigen en herstellen. Veiligheid en effectiviteit staan bij elke behandeling voorop, want het gaat wel om uw huid!

Laserontharing Steenwijk

Laserontharing in Steenwijk wordt door uitgevoerd met verschillende laser methodes met de nieuwste medische lasers. Daardoor is laserbehandeling mogelijk voor vrijwel alle lichaamsdelen en elk haar- en huidtype. Samen met onze huidtherapeut Ivana zorgen we ervoor dat u de beste laserbehandeling ontvangt en voortaan kunt genieten van een gladde huid, zonder ingegroeide haartjes of huidirritatie. 

Profiteer nu van voordelig laser ontharen met onze pakketdeals!

Vergoeding zorgverzekering

Bepaalde behandelingen voor huidtherapie worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Onze behandelingen worden uitgevoerd door kwaliteitsgeregistreerde, HBO-geschoolde huidtherapeuten die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten), dus u komt altijd in aanmerking voor een eventuele vergoeding. Vaak heeft u hier geen doorverwijzing voor nodig. Wilt u precies weten hoe uw behandeling eruit komt te zien en wat de zorgverzekeraar hiervan vergoedt? Neem dan contact op voor een gratis consult met de huidtherapeut in onze salon in Steenwijk!