Cosmetique Totale

Melissa Veldkamp, Cosmetique Totale in SteenwijkVoor de huidtherapie behandelingen bij Huidverzorgingsstudio Marleen werken wij nauw samen met Cosmetique TotaleOnze huidtherapeut Melissa Veldkamp maakt gebruik van hoogwaardige medische apparatuur met o.a. laser en licht. Met deze apparatuur en geavanceerde technieken zoals medische peelings kunnen ze problemen en aandoeningen verminderen, oplossen of voorkomen. In onze salon in Steenwijk bieden we huidtherapie bij:

Cosmetique Totale

Bij huidverzorginsstudio Marleen Steenwijk zijn de huidtherapeuten lid van de nvh en is vergoeding vanuit zorgverzekering bij huidtherapie gewaarborgdBij Huidverzorgingsstudio Marleen Steenwijk voeren kwaliteitgeregistreerde paramedici huidtherapie uitCosmetique Totale is marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale behandelen op meer dan 150 locaties in heel Nederland, ook bij Huidverzorgingsstudio Marleen in Steenwijk. Cosmetique Totale biedt medische behandelingen voor definitieve ontharing, het verwijderen van acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose en op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Al deze behandelingen worden uitgevoerd door HBO geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten (KP). Ook zijn zij allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Daarmee komt huidtherapie door Cosmetique Totale altijd in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Huidtherapie in Steenwijk

Onze huidtherapeut werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Voor huidtherapie in Steenwijk wordt bijvoorbeeld gebruikt gemaakt van de revolutionaire eMatrix voor huidverbetering en -verjonging en diverse medische peelings die de huid diep reinigen en herstellen. Veiligheid en effectiviteit staan bij elke behandeling voorop, want het gaat wel om uw huid!

Vergoeding zorgverzekering

Bepaalde behandelingen voor huidtherapie worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Onze behandelingen worden uitgevoerd door kwaliteitsgeregistreerde, HBO-geschoolde huidtherapeuten die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten), dus u komt altijd in aanmerking voor een eventuele vergoeding. Vaak heeft u hier geen doorverwijzing voor nodig. Wilt u precies weten hoe uw behandeling eruit komt te zien en wat de zorgverzekeraar hiervan vergoedt? Neem dan contact op voor een gratis consult met de huidtherapeut in onze salon in Steenwijk!